Benvolguda sòcia, benvolgut soci,

D’acord amb el Reglament Intern de la Societat Catalana de Geografia, la Junta de Govern anuncia la celebració de l’Assemblea General de Socis i Sòcies corresponent al curs 2021-22 per al dimarts 14 de juny de 2022, a les 17 hores, en primera convocatòria, o a les 17.30h del mateix dia, en segona convocatòria. L’acte serà presencial.

En aquesta assemblea es procedirà a la renovació dels càrrecs de la Junta de Govern vacants o que cessen reglamentàriament enguany.

Els càrrecs a renovar són:

  • Tresoreria: Mariàngels Trèmols Gironell
  • Vocalia quarta: Jordi Royo Climent
  • Vocalia sisena: Maria Antònia Casellas Puigdemasa
  • Vocalia setena: Meritxell Gisbert
  • Vocalia vuitena: Jordi Ramoneda

És per això que fins el propvinent 20 de maig (13 hores), s’obre el període de presentació de candidatures per a la provisió dels esmentats càrrecs. Es recorda que les candidatures poden ser totals o parcials, que han de ser avalades almenys per les signatures de cinc membres de la Societat i que han de fer constar l’acceptació de les persones candidates.

En nom de la Junta de Govern, us saluda atentament,

El Secretari,

Societat Catalana de Geografia


Plataforma de votació electrònica

La plataforma de votació electrònica és accessible des de qualsevol ordinador personal seguint les següents instruccions:
Per accedir a la votació cal que us adreceu a la pàgina  https://scg.votacions.iec.cat.votacions.iec.cat o bé, dirigiu-vos al web de la Societat (https://scgeo.iec.cat/), on també trobareu l’enllaç per accedir a la pantalla d’identificació, on haureu d’introduir les següents dades:
Nom d’usuari: NIF per als membres amb DNI o NIE espanyol
Contrasenya: El mateix identificador amb la lletra en minúscula. Si ho desitgeu, des de la pestanya “Editar perfil” podreu canviar la contrasenya.

A continuació, la mateixa aplicació us guiarà fins a dipositar el vostre vot.

TINGUEU EN COMPTE QUE NO ES PODRÀ VOTAR DURANT L’ASSEMBLEA.
Abans de connectar-vos per primera vegada a la plataforma de votació, us recomanem la lectura del document detallat de procediment, que trobareu adjunt a aquest escrit.
Per a qualsevol dubte o suggeriment adreceu-vos a la Secretaria de la Societat (bbetriu@iec.cat; tel. 935 529 104, Blanca Betriu).