Premi Lluís Casassas

El Premi Lluís Casassas, dirigit a estudiants i a llicenciats de fa poc, té com a objectiu encoratjar la realització de treballs d’iniciació a la recerca en geografia. Ha estat convocat ininterrompuda-ment des de l’any 1995.

La Societat Catalana de Geografia convoca aquest premi amb l’objectiu d’estimular la redacció de treballs d’iniciació a la recerca en el domini de la geografia. És ofert a un treball inèdit redactat en català realitzat per estudiants universitaris o graduats de fa poc. La dotació del premi és de vuit-cents (800) euros.

Consulteu les bases


Premi Joan Vilà Valentí

El Premi Joan Vilà Valentí, instituït l’any 2020 reemplaçant el que duia el nom de Joan Palau Vera, es destina a treballs de recerca d’estudiants de batxillerat sobre aspectes de la geografia en qualsevol dels seus àmbits temàtics.

La Societat Catalana de Geografia convoca aquest premi per a treballs de recerca d’estudiants de batxillerat, sobre aspectes de la geografia en qualsevol dels seus àmbits temàtics.
Pot participar-hi l’alumnat dels centres de batxillerat dels països de llengua catalana. La dotació del premi és de cinc-cents euros (500 €) per al treball premiat i de dos-cents euros (200 €) per a l’accèssit. En el cas de treballs col·lectius, l’import es repartirà a parts iguals entre els autors. El centre d’ensenyament que hagi presentat el treball guanyador rebrà un lot de llibres de la SCG per a la seva biblioteca.

Termini d’admissió de candidatures: 19 de setembre de 2021, a les 23.59 hores

Consulteu les bases

Presentació de candidatures