Premis

Premi Lluís Casassas

El Premi Lluís Casassas, dirigit a estudiants i a llicenciats de fa poc, té com a objectiu encoratjar la realització de treballs d’iniciació a la recerca en geografia. Ha estat convocat ininterrompuda-ment des de l’any 1995.

La Societat Catalana de Geografia convoca aquest premi amb l’objectiu d’estimular la redacció de treballs d’iniciació a la recerca en el domini de la geografia. És ofert a un treball inèdit redactat en català realitzat per estudiants universitaris o graduats de fa poc. La dotació del premi és de vuit-cents (800) euros.

Consulteu les bases


Premi Joan Palau Vera

El Premi Joan Palau Vera, convocat per primera vegada l’any 2004, es destina a treballs de recerca d’estudiants de batxillerat sobre aspectes de la geografia en qualsevol dels seus àmbits temàtics.

La Societat Catalana de Geografia convoca aquest premi per a treballs de recerca d’estudiants de batxillerat, sobre aspectes de la geografia en qualsevol dels seus àmbits temàtics.
Pot participar-hi l’alumnat dels centres de batxillerat dels països de llengua catalana. La dotació del premi és de set-cents (700) euros.

Consulteu les bases