Benvolguda sòcia, benvolgut soci,

D’acord amb el Reglament Intern de la Societat Catalana de Geografia, la Junta de Govern anuncia la celebració de l’Assemblea General de Socis i Sòcies corresponent al curs 2023-24,

Tindrà lloc dimarts, 11 de juny de 2024, a les cinc de la tarda, en primera convocatòria, o a dos quarts de sis del mateix dia, en segona convocatòria a la sala Prat de la Riba de l’Institut d’Estudis Catalans (carrer del Carme, 47 – 08001 Barcelona).

L’acte serà exclusivament presencial.

Posteriorment a les 18.30 i a la sala Prat de la Riba es durà a terme una conferència sobre la “Dinàmica territorial a les Illes Balears“, impartida per la Dra. Sònia Vives Miró, professora de Geografia a la Universitat de les Illes Balears.

D’aquest acte es donaran més detalls properament.

En aquesta assemblea es procedirà a la renovació dels càrrecs de la Junta de Govern vacants o que cessen reglamentàriament enguany.

Els càrrecs a renovar són:

  • -Presidència
  • -Vicepresidència
  • -Vocalia primera
  • -Vocalia segona
  • -Vocalia vuitena

És per això que, fins el dilluns, 27 de maig (13 hores), s’obre el període de presentació de candidatures per a la provisió dels esmentats càrrecs. Es recorda que les candidatures poden ser totals o parcials, que han de ser avalades almenys per les signatures de cinc membres de la Societat i que han de fer constar l’acceptació de les persones candidates.

En nom de la Junta de Govern, us saluda atentament,

El Secretari,

David Pavón

Barcelona, 13 de maig del 2024


Candidatures presentades 


 

Plataforma de vot:

Instruccions

 

 

Emissió del vot