Butlletí

L’obra analitza la crisi múltiple i global que viu el món contemporani i com aquesta crisi afecta el territori català. A l’emergència sanitària, s’hi han de sumar dos fronts més: l’econòmic i el climàtic, agreujats a Catalunya per la situació política. L’obra s’ocupa d’aquests àmbits i n’hi afegeix un altre: els problemes específics del món urbà, en particular a la ciutat de Barcelona.

El llibre tracta les principals conseqüències de la COVID-19, com ara les repercussions demogràfiques, els confinaments, el teletreball o els canvis de model en el turisme, el comerç i la mobilitat. També inclou propostes per a la gestió de la sanitat després de la pandèmia.

Vídeo de la Presentació

Accés

 

Comprar el llibre

Accés a la llibreria de l’IEC

Premsa

 

 

 

 

Comentaris a les Xarxes

 

Entrades Instagram IEC

Publicació d’un recull de Mapes de la Nova Geografia de la Catalunya Postcovid