Newsletter

A càrrec de Xavier Úbeda, catedràtic de geografia de la Universitat de Barcelona.

El foc, element de la natura, sempre ha estat amb nosaltres i no el podem catalogar d’enemic, ni anar contra ell. Quan aquest foc es desenvolupa com a gran incendi forestal és quan parlem d’un problema. Tothom té present que a Catalunya sempre hi hagut incendis forestals i, avui dia, amb les comunicacions de què disposem, podem seguir en directe els incendis de qualsevol lloc del món (Califòrnia, l’Amazònia, Xile, Indonèsia, Austràlia o Sibèria, entre d’altres). Hem avançat molt en el coneixement de com es propaguen els incendis i hem arribat a poder definir-los i hem de ser capaços de saber com seran en un futur proper per a estar preparats per afrontar-los.

Lloc: Virtual

Hora: 18.30 h

Vídeo de l'acte

Accés al vídeo